In onderstaande lijst vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen mbt hypnose.

Iedereen ervaart dit anders. Het voelt zeer ontspannend en aangenaam, net als een massage voor je geest.

Hypnose is geen waarheidsserum, en er gebeurt niets dat u niet wilt dat het gebeurt.

Je kunt niet blijven vastzitten in hypnose. Zelfs als de hypnotiseur midden in de sessie flauwvalt zul je gewoon naar je normale staat van bewustzijn terugkeren na een tijdje.

Je zult je waarschijnlijk alles herinneren. Sommige mensen herinneren zich niets van wat er is gebeurt, tenzij ze specifieke suggesties krijgen om het te herinneren. De meesten onder ons herinneren het, vooral de eerste keer, allemaal.

Dat zou wel handig zijn! Hypnose kan een breed scala aan problemen met een ongelofelijke snelheid en effectiviteit oplossen. Het ziet er misschien uit als magie, maar dat is het zeker niet. Het is gewoon een manier om je brein en je geest voor jou te laten werken.

Alhoewel ik meestal werk met diepe trance is een lichte/middelmatige vorm van trance ook voldoende om contact te maken met het onderbewustzijn.

Het is niet ideaal om in slaap te vallen tijdens een sessie, maar als dat toch gebeurt, luistert je onderbewustzijn gewoon mee.

Iedereen reageert anders op hypnose. Het is belangrijk om je te realiseren dat hypnose geen alles of niets situatie is. Voor sommige klanten lijkt dit als het drukken op een lichtknop. Ze veranderen 100% door één enkele sessie. Anderen ervaren de verandering geleidelijk aan, net als een dimmer. Oftewel sneltrein versus Locomotief.

Het kan zijn dat er een onderliggend probleem is, welke eerst opgespoord dient te worden, dan is het aan te bevelen om een vervolgsessie Hypnotherapie te doen.

Helaas worden de sessies niet terugbetaald door de zorgverzekering.

Als je helemaal niet in hypnose gaat betekent dit waarschijnlijk dat je gewoon een slechte dag hebt. Maar dit komt heel zelden voor. 8 van de 10 personen gaan snel in hypnose, dit is een hoog percentage!

Een enkeling is zo gespannen op de eerste sessie dat dit kan belemmeren, maar ik zal mijn uiterste best doen om je zo goed mogelijk voor te bereiden zodat de sessie voor jou slaagt!

Als je wilt dat het gebeurd dan gebeurd het ook!

Een sessie duurt 60 tot 90 minuten inclusief voorgesprek.