Ik doe een intakegesprek met je. In dit gesprek komt je verleden aan de orde. Hoe je leeft in het heden en ga ik kijken naar hoe je wilt leven in jouw toekomst. Jouw wensen/veranderingen zullen hier geformuleerd worden.

Sessies

In principe is één sessie voldoende, mocht na 4 a 5 weken blijken, dat er nog een onderliggend probleem is, dan kan er een vervolgsessie hypnotherapie gepland worden. Door verschillende technieken te gebruiken kunnen we dit probleem dan samen oplossen.

Directe Hypnose

Tijdens deze sessie ga je in een diepe ontspanning/trance, waarin ik je help bij je probleem te komen en doormiddel van positieve suggesties te geven aan je onderbewustzijn, wij samen het probleem kunnen oplossen. Deze sessie en intake duurt maximaal 90 minuten.

Hypnotherapie

Tijdens de sessie ga je in een diepe ontspanning/trance voelen waar jouw klacht is ontstaan en gaan we dit ombuigen naar een positieve ervaring voor nu en altijd. Een sessie duurt maximaal 60 minuten.

Kosten

De tarieven zijn vastgestelde tarieven:

Er is verschil tussen een losse Hypnosesessie, Hypnotherapie, Stoppen met roken of een Virtuele maagband plaatsen. Als je wilt weten wat voor jou de kosten zijn, stuur dan vrijblijvend een mail, of bel en je hoort direct welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Bij verhindering geldt:

De cliënt is na het maken van een afspraak voor een sessie (behandeling) gerechtigd uiterlijk 24 uur van te voren deze afspraak kosteloos te annuleren. Bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak heeft Hypnosepraktijk Amstelland het recht, ongeacht de reden van annulering, de helft van de geldende behandelkosten bij de cliënt in rekening te brengen. Bij het niet verschijnen op een afspraak worden de volledige behandelkosten in rekening gebracht.

Op al onze activiteiten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.