Laat ik mij eerst eens aan U voorstellen. Ik ben Juanita van Splunter, geboren 1962, te Amsterdam, Sinds 1986 zeer gelukkig getrouwd met Gerard. Samen hebben wij 2 volwassen zonen.

Na jarenlang leidinggevende functies in o.a. de Logistieke wereld te hebben gehad, kwam bij mij meer en meer de behoefte om mensgericht te gaan werken. Eén op één werkelijk iemand anders kunnen helpen, dat is mijn passie geworden.

Een aantal jaar heb ik diverse cursussen en opleidingen gedaan, waaronder de Opleiding tot Allround Hypnose therapeut en Masterclass Kinderhypnose, bij Hypnose Opleidingscentrum Haarlemmermeer.

Mijn Motto is: waarom uitstellen tot morgen, als je vandaag veranderingen kan bewerkstelligen.

Wanneer u vragen heeft aarzel dan niet om ze te stellen via de mail, of telefoon.

Massagepraktijk-masseurs®

Massagepraktijk-masseurs® biedt ondersteuning door het geven van o.a. TriggerPoint Therapie® (dry needling en Trigger Release Methode), Dorn Methode, Spinale Segment Therapie (bindweefsel- en/of periostmassage), TouchPro® stoel massage, Hotstone™ en/of NESPG (klassieke) massage. Aangesloten en in het bezit van een therapeuten nummer bij NMTN en SRBAG.