Jarenlang werkte ik in diverse leidinggevende functies, onder andere in de logistieke wereld. Ik maakte hele lange dagen en hield alle ballen thuis en op het werk tegelijk omhoog. Maar dit kon niet zo doorgaan, ik werd meerdere malen ziek: een burn-out, een paar jaar later volgde de diagnose ME/CVS en uiteindelijk zelfs een maagperforatie.

Wake-up call van ware zelf

Dit was een wake-up call naar mijn ware zelf: het roer moet om! Door zelfreflectie, duidelijke grenzen te gaan stellen en van mezelf te gaan houden, ben ik door deze zware periode heen gekomen. In het vanuit liefde duidelijk aangeven van mijn grenzen ontdekte ik: als ik goed voor mezelf zorg, kan ik ook goed voor een ander zorgen. Vandaar uit werk ik nu en dit probeer ik anderen ook te leren.

Door deze moeilijke periode heb ik een hoop mogen leren en ervaren, en besloot ik me om te scholen tot Hypnotherapeut en Holistisch Coach. Mijn eigen ervaringen hebben mij geleerd om de persoon te zijn die ik nu ben, en van daaruit ontwikkelde ik de Inner Strength Method. Het gaat nu heel goed en ik wil andere mensen die om wat voor reden dan ook vastlopen graag helpen.

“Ik word blij als ik bij mijn cliënten de verandering in hun ogen zie. Dan gebeurt er bij mij ook wat. En denk ik: yes, er wordt wat aangeraakt!”

Er is een weg naar boven

De mensen die bij me komen, zijn meestal mensen die alle ballen hoog houden, veel aan anderen denken en niet of heel weinig aan zichzelf. Ik begrijp als geen ander wat je doormaakt; ik heb deze reis zelf ook gemaakt. Daardoor weet ik ook: al zit je nog zo diep, er is een weg naar boven.

Graag help ik je om zelf weer de verantwoordelijkheid over je eigen leven terug te nemen. Dit doe ik met o.a.: Directe Hypnose, Afvallen met hypnose en het Inner Strength Method Traject.

Weer krachtig in je leven staan

Gun het jezelf om weer krachtig in je leven te staan en van de mooie dingen in het leven te genieten. Blijf openstaan voor alle signalen die komen. Gun het jezelf om het op jouw manier en in jouw tempo te doen. Dan kun je heel veel, misschien wel meer dan je nu denkt. Als je dat wilt leren, ben je van harte welkom!