Lieve Juanita,

Allereerst wil ik je nogmaals bedanken voor de tijd die je in mij hebt gestoken. Je wil niet weten wat een verbetering ik merk elke dag weer. Ik ga met een rustiger gevoel naar mijn werk, heb zin om vaker wat leuks te gaan doen en in het openbaar eten gaat steeds beter.

“PDS… Een aandoening waar ik mij jarenlang voor heb geschaamd. Een aandoening waar ik jarenlang voor bij de huisarts terugkwam. Vanaf mijn 10e had ik van alles geprobeerd; van (bloed)onderzoeken tot medicatie tot diëten. Niks maakte verschil. Mijn huisarts stelde voor om hypnotherapie te proberen, dus ging ik opzoek. Toen vond ik Juanita. Ik kon gelijk al terecht en ik voelde me ook gelijk thuis. Na een aantal sessies kan ik zeggen dat ik me nog nooit zo vrij heb gevoeld. Wat een wereld van verschil! Ik ga met een gerust hart, ontspannen buik en een grote glimlach de deur uit. Dus voor iedereen die met PDS rondloopt: geef hypnotherapie een kans, je zal er geen spijt van krijgen! Super bedankt lieve Juanita.”

Groetjes en een dikke knuffel,

Roxanna

Roxanna

Astrid Godijk

Eind Februari een telefonisch consult gehad met Juanita van Splunter voor een virtuele maagband. In dat gesprek kwam al gelijk naar boven dat die mogelijkheid om sessies te ondergaan voor een virtuele maagband op dat moment niet aan te raden was. Doordat er onverwerkte emotie in het verleden niet goed afgesloten waren, zij daarom adviseerde een Inner Strength Method Traject te gaan volgen met daarin ook een deel de eetgewoontes aan te pakken.

Bij de eerste sessie met haar had ik al meteen een en vertrouwd gevoel. Zij heeft zoveel passie voor haar werk is zo rust gevend dat de hypnose erg snel zijn werk doet. Zij begeleid je met haar stem tot een gehele overgave je voelt je heerlijk. Heel veel aan haar tips gehad en nog steeds pas ik ze toe.

Wij zijn samen dit traject ingegaan en moet zeggen met veel succes. Voel mij energieker, rustiger geniet meer van dingen en meer zelfvertrouwen met veel succes inmiddels 13 kg lichter.

Juanita hartelijke dank en een genot om jou te heb mogen leren kennen.
Je bent een pracht vrouw.

Groet,
Mirjam

Mirjam Hoogduin

Rachel Hondius

2 maanden geleden bij jou geweest voor een directe hypnose sessie. Ik heb toen met jouw afgesproken om jou daarna nog eens te mailen.

Bij binnenkomst een rustig en hartelijk welkom gekregen.. het voelde gelijk goed! Ik had een lichte onderbuikkriebels omdat ik niet wist wat mij te wachten stond, en kon ik bereiken wat ik wilde vroeg ik mijzelf af. Vooraf alles doorgesproken hoe het plaatst vind en met elkaar gesproken over wat mijn verwachtingen zijn. Het één en ander kwam naar boven en het advies voor mij was dat een vergevingssessie goed van pas zou komen. Waar ik jou niet over had verteld maar waar jij zelf mee kwam, was mijn gevoel wat ik in mijn keel had, het zat mijn letterlijk “hoog” die spanning en emoties die bij mij spelen.

Het gevoel van de hypnose voelde als zeer prettig; een diepe slaap om mee te vergelijken, en inderdaad ik maak alles mee. De week erna in mijn omgeving niets verteld, maar ik voelde zichtbaar bij mij verschil. Het slikken met een brok in mijn keel was weg, mijn houding is rechter, en spanning/emoties kon ik van mijn laten afglijden zonder hier over in te zitten of lang mee rond te lopen.

Zelf na 2 maanden merk ik nog verschil, de rust die ik nu kan vinden in mijn beslissing die ik heb gemaakt. Ik heb mensen vergeven en heb hier vrede mee. Het maakt mij niet meer zo boos of verdrietig. Enkel wanneer ik weer tot een inzicht ben gekomen dat ik het beste voor heb met deze mensen en hun geen kwaad wil doen maar mijzelf ook niet!

Bedankt voor jou tijd en hulp bij de sessie daarvoor, tijdens en daarna! Wanneer ik weer een keer behoefte heb aan een sessie, neem ik contact met jou op!

Morgen komt één van mijn beste vrienden bij jou op bezoek, ik hoop dat hij net als ik het als fijn en verhelderd ervaart. 🙂

Liefs J.K.

J.K.

Vandaag heb ik een super mooie ervaring gehad, met een hypnose sessie van Juanita van Splunter. WAUW wat een krachtige en mooie vrouw is zij! Bij het eerste contact met haar had ik al meteen een positief en vertrouwd gevoel. Ik kreeg letterlijk en figuurlijk een warm deken over mij heen. Met haar warme en liefdevolle stem begeleidde ze mij in hypnose. Dit voelde heel ontspannen/rustgevend. Vanaf dat moment voelde ik verandering van binnen. Ik merk duidelijk een verschil. De belemmeringen die ik had, voelen veel lichter aan. Dit is heel bijzonder! Ik heb er vertrouwen in dat de belemmeringen die ik had uiteindelijk geen belemmering meer voor mij zal vormen. Dat is al een grote overwinning! Met een BIG SMILE en een warm gevoel van binnen kwam ik uit de hypnose. Dit niet alleen, zij heeft mij ook waardevolle inzichten en tips gegeven die mijn kijk op bepaalde dingen heeft veranderd en dat voelt goed!

Wil jij jouw leven blijvend veranderen door jouw belemmeringen aan te pakken in maar 1 -2 sessies? Dan raad ik je van harte aan om een afspraak te maken met Juanita van Splunter en wellicht kun je binnenkort al starten met jouw nieuwe leven zonder deze belemmering(en). Gun het jezelf, want je verdiend het!

Bedankt lieve Juanita

Ingrid van Buren

Inmiddels heb ik zelf zo’n behandeling door Juanita van Splunter mogen ontvangen. Het was een heel bijzondere ervaring. Ik voelde de energie letterlijk mijn lichaam instromen. En de diepe ontspanning waarin Juanita mij wist te brengen was ontzettend fijn. De reactie op de behandeling is voor iedereen anders. Hetgeen ik wilde manifesteren door de behandeling begint heel langzaam merkbaar te worden. Tel daarbij op de warme en liefdevolle persoonlijkheid van Juanita en je komt uit op een heel fijn cadeau aan jezelf.

Inge Steenman

Vandaag een zeer bijzondere ervaring gehad bij Juanita van Splunter. Wat een lieverd! Bijzonder in de zin van…weinig woorden, heel ontspannen, opgeladen, bevestiging gekregen op mijn gevoel en gedachtes en op kunnen ruimen in mezelf. Geen grote issues. Maar juist omdat het zo goed gaat en ik me heel blij voel, kwam er ruimte om eens te kijken welke rotzooi in onder het kleed had geveegd ha ha. En dit alles gedaan onder hypnose (but fully in control).

Esther van de Westerlaak

Lieve Juanita nogmaals bedankt voor je sessie van gisteren. Heb nu weer veel meer energie en het gevoel dat ik nu weer meer aan kan. Hele fijne dagen en tot volgend jaar!

Denise Tchai

Ik kreeg net een geweldige behandeling van Juanita van Splunter. Combinatie van hypnose en healing. Mooie start van het nieuwe jaar!

Marion Pauw