Heb je overgewicht en ben je het zat om altijd maar weer bezig te zijn met diëten?

Onze keuze om te eten wordt beïnvloedt door onze gedachten, gevoelens en zintuigen. Vanuit onbewuste gewoontepatronen maken we onze keuzes zoals: wat eten we, hoeveel eten we en wanneer eten we.

Meestal zijn we het ons helemaal niet bewust hoe we die beslissing nemen. Maar zo tussen de 40/50 % van de Nederlandse bevolking heeft overgewicht met name door onbewust te eten en of drinken. Jammer genoeg leren we in de opvoeding gewoontes en overtuigingen in relatie tot voedsel en eten zoals o.a: je moet je bord leegeten, als je ‘iets goed hebt gedaan’ krijg je als beloning een snoepje, als je verdrietig bent krijg je een snoepje, of er worden dingen gezegd als bijvoorbeeld eet maar lekker je kan het hebben.

Eten wordt gekoppeld aan emoties en gedrag en daarmee neemt het verstand het over van het lichaam: we zijn calorieën gaan tellen, we eten als troost, we eten koolhydraat arm of gaan crashdiëten in ieder geval diëten we op de één of andere manier. Maar zodra men stopt met crashdiëten, komt heel vaak (90% van de mensen) het oude gedrag weer terug en eet men wederom te veel, te vaak en/of ongezond. Waardoor het gewicht vaak nog zwaarder wordt.

Door in Hypnose een switch te maken in het onderbewuste, kun je wel een blijvende verandering teweeg brengen in gedrag en gevoel.

De Virtuele Maagband/Maagverkleining is geweldige en veilige techniek, je ondergaat immers geen echte operatie.
Wanneer mensen in hypnose zijn wordt er een virtuele maagband geplaatst. Deze maagband wordt geïnstalleerd middels suggestie en hypnose. Het onderbewuste zal de suggestie aannemen en je een “ vol “ gevoel geven. Voor onze hersenen maakt het daarbij niet uit of het een operatieve of een virtuele maagband betreft. Het effect is hetzelfde.

Hoe heerlijk is dat: Niet meer constant gefocust zijn op eten/snoepen, maar op een gezonde relaxte manier met eten omgaan. Wil jij dit ook voor jezelf, gun jij dit jezelf net zo als de mensen die je zijn voorgegaan.

Wacht dan niet langer en neem voor meer informatie of voor het maken van een afspraak contact op. Ik kijk er naar uit om jou te mogen begeleiden, tijdens dit mooie proces naar een door jou gewenst /gezonder lichaamsgewicht.