Een Burn-out of ME/CVS, dat komt niet zomaar van de 1 of andere dag. Daar is vaak al heel lang een periode met negatieve situaties en gebeurtenissen aan vooraf gegaan. In veel gevallen is het altijd maar de ballen hoog willen/moeten houden één van de oorzaken. Het is vaak een opeenstapeling van klachten.

Ons onderbewustzijn geeft middels diverse signalen aan dat het zo niet langer kan, maar vaak herkennen we de signalen niet of gaan we er gewoon aan voorbij, ach die vermoeidheid of de pijnen…het gaat vanzelf wel over. Het kwartje valt niet, waardoor de Burn-Out of ME/CVS zich manifesteert en het onderbewuste ervoor zorgt dat ook het lichaam fysiek klachten krijgt zodat iemand zo maar opeens niet meer in staat is om te functioneren.

Eigenlijk heeft het onderbewuste heel goed werk gedaan! Maar nu is het aan de persoon om met zichzelf aan het werk te gaan. Middels hypnose geven we gehoor aan het onderbewuste en worden mensen op een relatief snelle en effectieve manier doormiddel van hypnose geholpen.

Zie voor meer informatie het Inner Strenght Method Traject.