Een Burn-out of ME/CVS krijgen, dat gebeurt niet zomaar van de ene op andere dag. Daar is vaak al heel lang een periode met negatieve situaties en gebeurtenissen aan vooraf gegaan. In veel gevallen is een belangrijke oorzaak: ‘altijd maar de ballen hoog willen of moeten houden’. Het is vaak een opeenstapeling van oorzaken en klachten.

Klachten burn-out of ME/CVS

Een burn-out of ME/CVS gaat samen met diverse fysieke en mentale problemen. Herken je jezelf in deze klachten?

  • Niet meer herstellen van vermoeidheid, slaapstoornissen
  • Je ‘leeg voelen’, depressiviteit, angsten
  • Slecht kunnen concentreren, malende gedachten
  • Apathie, niet kunnen ontspannen, fouten maken
  • Verlies van motivatie en zelfvertrouwen, gevoel te falen

Signalen van ons onderbewustzijn

Je onderbewustzijn geeft met diverse signalen aan dat het zo niet langer kan. Dat je te lang, te vaak over je grenzen gaat. Maar vaak herkennen we de signalen niet of gaan we er gewoon aan voorbij: ach, die vermoeidheid of de pijnen…het gaat vanzelf wel over. …. Het kwartje valt niet, waardoor je uiteindelijk een Burn-out of ME/CVS krijgt. Het onderbewuste zorgt dan dat ook je lichaam fysieke klachten krijgt: zomaar ineens ben je helemaal niet meer in staat om te functioneren.

Snel effect met hypnose

Maar eigenlijk heeft je onderbewuste heel goed werk gedaan! En nu is het aan jou om met jezelf aan het werk te gaan. Je burn-out of ME/CVS behandelen met hypnose, geeft snel en effectief resultaat. Met hypnose geef je gehoor aan je onderbewuste, waardoor bewustzijn en onderbewustzijn weer contact krijgen met elkaar en in balans komen.

Wil je weer meer energie ervaren? Je leven in eigen hand nemen en weer in contact staan met je authentieke zelf? Lees dan snel meer over de Inner Strength Method.